Träning+Alice & Maja<33

Hej! Sitter i soffan ny duschad just nue! Har haft fotbolls träning idag! Oså har jag varit med dom bästa! Vi tog kort oså åt vi, skrattade, pratade ja vi hade de jätte kul! ;) <3 Men de var ju träning idag och gick jue inte sådär jätte bra för mejj! Kände mejj inte så bra, hade ont i huvudet! Men de har jag inte längre!
Väntar på att despate börjar nue! (y) Hejjdå! <333

Julskyltning.

Hej! kom hem från julskyltningen för en stund sen! gick dit vid halv fyra tror ja! Och då gick jag Anton, pappa och Tova och åkte brandbil! Haha typ min och pappas tradition! ;) men sen när vi hade åkt så gick vi till föreningshuset och då var   Alice, Maja och Moa där! :D  Så vi satte oss vid ett bord och åt mackor med julskinka på! Eller jag gjorde de.. ;) Men vi hade de jätte mysigt! Sen lite senare så gick vi och köpte lotter där vid byggans! Jag vann typ en chokladbit! Och Maja vann typ 10 saker! :O Haha ne inte så mycket kanske, men mycket!! ;) Sen så kom Moa på att hon hade tappat sin hundralapp så gick vi och letade efter den men vi hittade tyvärr inte den:( Så vi gav upp och gick till den nya blomster affären isället! Den var jätte fin och mysiig! Och sen när vi hade kollat lite oså så gick jag, pappa, Anton och Tova till Min faster och åt kroppkakor! As gott vare! Så nu sitter jag i mitt rum och är as mätt! :) Fyyfan vad de blåser ute!! :O Ska gå ner nu och mysa lite med familjen nue har jag tänkt! ♥
Puss.
glömde ta bilder! Förlååt!! Men ska gottgöra dee! ;)

1:a advent!♥

Hej! Idag är de 1:a advent! Lite synd att bara att de inte är någon snö ute! så an får inte samma julkänsla jue! Men de är mysigt ändå! Så ikväll blire att åka på jukskyltning! :D Vet inte om jag ska ta med mig kameran för är ganska rädd om den men jag tar nog med mig mobilen så de kommer kort!:) Men nu ska jag ta och äta lite frukost och ta på mig! ;)
Puss.

Lördag.

Hejj! Sitter och kollar på tv med Tova just nue!:) Ska snart gå upp och byta kläder:) Men skriver nog ikväll!
Puss.

Chokaldbollar.

Hejsan! Idag har de varit skola jue! Var väl helt okej! Hade elevensval sista lektionen:D Så då satt jag typ och pratade lite med Hanna oså! ;) Men nu är jag hemma, kom hem för en stund sen och har nyss gjort chokladbollar!:) Har utvecklingsamtal idah med! Venneh varför men jag är alltid så narvös! Haha men de går väl säkert jätte braa! ;) Alice har kommit hem nu med jue! Har saknat henne jätte mkt!!! <3333 Fick ett nagelack och öronhängen idag av henne när hon var i spanien! Gullunge♥ Nähe nu ska jag ta och kolla lite på tv!
Puss.

JULKULCUP.

Hejsan! Spelatr julkul idag! Gick faktiskt jätte bra! Första matchen hade vi klockan tio! Då förlorade vi med 1-0 pch de gjorde vi dom två andra också! Men sista matchen blev de 0-0! Är faktiskt jätte nöjd mot vad vi spelade förra året! ;) Sen när vi hade spelat våra matcher så kollade jag när Anton spelade sina träningsmatcher med Linn:) ♥ oså kollade jag klart på finalen och de! :) Emmaboda vann.. men sen när jag hade kollat klart så åkte familjen och åt hos mormor!:) Vi var typ där i typ en timme tror ja! Så kom hem för en stund sen nu! Ska ta och kolla på tv:n nu!
Puss.

Jag är bääääst!!!! ;DD

Hallojj! Är fortfarande hos Maja nu!:) Sov här inatt! Nu sitter vi och kollar på reprisen av idol! Vi har nyss ätit lite oså:) men jag skriver mera sen när jag är hemmaa;) Tagga julkul imon med! <333333333

Maajiis<3333

Tjaaaa! Är med Maja just nue! Vi typ sitter och kollar på tv just nu! Upptaterar seen!:)
Puss.

;D


Hemma idag...

Hej! Hemma idag med! Jag hostar fortfarande och har ont i halsen men hoppas på att jag ska kunna gå till skolan imorgon! Har skit tråkigt här hemma!:P Men nu sitter jag och kollar lite på tv med Tova:) Ska snart ta och hoppa i duschen:) kanske gör ett inlägg lite senare!
Puss.

Berg flyttar in:)

Har nyss kollat på Berg flyttar in och myst lite med familjen!:) Nu sitter på köksgolvet och kollar lite på bloggar oså! Alice ringde mig för typ två timmar sen! Blev skit glad! Lyckosten hade nyss badat när jag pratade med henne♥ Åh saknar dejj sjukt mycket! Ush hon kommer hem om sex jävla dagar! Det är ju as långt jue! Men får väll stå ut:P Men vi kunde inte prata så länge för hon pratade från hotellet typ och de kostar ju! Aja imon vet jag inte om jag ska till skolan, har ont i halsen och hostar:S nehe nu ska jag gå och hjälpa min syster att ta ner ett glas! ;)
Puss.
Saknar sommaren!

Vill ha!

ginatricot.
ginatricot.
ginatricot.
Hennes & Mauritz.


Sick.

Hej! idag är man sjuk:( ush hostar som satan! Får se om de det blir någon skola imorgon eller inte! Just nu ligger jag och latar mejj vid tv! Är as sugen på choklad.... haha synd att vi inte har någon:P men nu ska jag kolla lite på hm och gina! Så de kommer nog ett inlägg om vad jag vill ha! Haha;)
Puss.

typ....

inga som kollar min blogg längre:( Men iallfall! Nu sitter jag och äter pepparkakor! ;) slutade tidigt idag gött! Sen så är de träning idag mä! Men nu ska måste jag gå! Herrå! <333


Med den bäästa! ♥♥

Tjenare! Idag har man varit med Maja:D Vi har ätit och fotat ute  oså! Bilderna kommer i nästa inlägg! :) Vi har typ inte gjort så mycket mer! Men imon så kanske jag ska vara med Maja! Får sen för jg har inte frågat henne än... :P Haha men så är det fotbollsträning imorgon med! Sista träningn innan Julkul nue! ♥

Free falling.

Hej! Nu sitter jag och kollar lite på "vem kan slå Filip och Fredrik" Har inte hunnit skriva nått idag! Gick upp vid typ halv elva eller nått tror jag! Men vid tolv så åkte vi till farfar och åt tårta och lite! Sen var de fotbollsträning vid halv ett så de blev lite tajt i mellan;) Sen när träningen var slut så åkte vi till Antons träning och kollade på honom! Jaa och sen så åkte vi hem:P Och då ringde jag Maja och pratade lite med henne!♥ Har gjort mer men orkar inte skriva:P Men imon är de skola! Usha orkar verkligen inte! Men ska vara med Maja imon så de blir braa:) Nehe nu ska jag ta och slappa lite!;)

Våfflor:D

Saknar dejj finis!♥
Hejj! idag har jag varit i Emmaboda med pappa och hämtat lite grejor typ! Sen när vi kom hem så kom mormor och åt våfflor med oss:) Men nu sitter jag uppe i mitt rum och typ möglar! Haha ne så illa kanske de inte är men jag har grymt tråkigt just nu!:P Ska ta och kolla lite på brothers and sisters nu tänkte jag!

Ny design!

Hejj! Har ny design nue! Blev jätte nöjd med den! :D Moa hjälpte mejj! Tack Moa! <3 Kommentera vad ni tycker! :)

I want let you go.

Hej, hej! Har inte skrivit på jätte länge nu! Men jag har verken orkat eller haft någon lust! Men nu sitter jag och
kollar på idol med familjen och myser! Idag har jag varit med Julia! Har inte gjort så mycket mer typ! Men Min lilla Alce ska åka ivääg! :( Kommer sakna dejj sjukt mycket! Älskar dig sötis! <333

Du är den finaste som finns!

Halloj! Idag var de ju skola! Var som vanligt idag fast vi åkte på bio vid typ halv nio tiden trorja! Jag venneh vad bion hette men de var en norsk film! Haha men jag tycker den skitbra! Den var as roolig! Haha eller är de bara jag som har ålig humor... ;) förra filmen vi kollade på med klassen var om några jävlar hästar! As dåålig var den! Men den här gången handlade de om riktiga grejjer! Nämligen FOTBOLL! Haha;) Men nu ligger jag i mon säng och ska snart gå och lägga mejj! Igår skrev ju jag att jag skulle på match för Anton spelade, de blev lika 6-6 :) Men jag är så jävla glömsk så att jag glömde kameran..  men aja han spelar nog många fler matcher! ;) nehe nu ska jag ta och nana lite!
Kramar♥




Sunday.

Hejj! Vaknade för en stund sen! Ska snart gå ner och äta lite frukost tänkte jag! Idag vid halv två tiden så ska Anton spela match så da ska jag dit och kolla:) Jag kommer att ta bilder som ni kommer får se! ;) Nu måste jag gå!
Hejjdå!
.

Lördagmys♥

Heej! Sitter och myser med familjen just nu! Har nyss kollat på så mycket bättre! Tycker de är as braa!:) Mamma hade köpt vit choklad till mejj idag så jag blev lite extra glad! Haha;) Japp nu vet ni lite vad jag håller på med!;)
Kramar♥

Saknar mitt långa hår:(

Call my name.

Hej! Skrev inte något igår! Hade inte tid! Men igår så gick jag till maja vid typ halv tolv tiden, när jag kom dit så sa tony (majas pappa) att vi fick skriva på väggen för dom håller på att renovera i tv rummet:) så då skrev jag typ Amanda är bäst oså! Haha;) Sen så sminkade Tove mejj! ;) Jag tror inte jag tog en bild som ni får sen men man ser inte sminkningen så tydligt! Sen när Tove hade sminkat mejj så åkte vi till stan! Vi tittade mest:P Men Maja och jag åkte karuseller på citygross för 10 kr hahaha ni kan gå in på majas blogg för att se bilderna hon skulle typ lägga ut dom!:) http://pinkweow.blogg.se men sen så skulle vi åka hem så då lämnade dom mejj hos camilla och jörgen för vår familj skulle typ äta där oså! Sen hände det inte så mycket mer igår!
Men nu sitter jag och kollar lite på tv! Kom hem för en stund sen från fackeltåget! Där gick jag med Alice, Maja, Moa, Erik, Elliot, och John:) Tycker de är jätte fint när man ser alla med facklorna!;) men jag tog inga bilder:( För min mobil var typ död.... men nu måste jag gå!
Hejjdå!
<333333 <33333

Helloo!

Hej! Vaknade för en stund sen nu! Klockan är snart halv nio:S Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska kanske vara med Maja vi får se hur de blir:) Nu sitter jag och kollar lite på tv oså! Ska snart äta lite frukost har jag tänkt:)
Kramar♥



I rymden finns inga känslor.

Hej! sitter och kollar lite på vad en iphone kostar just nu:P vill verkligen ha en men kommer typ aldrig få en! om jag inte sparar till den självdå! ;) Men annars så är jag lite på datan oså! Ska ta och lägga mejj snart! Är jätte trött nue:)
Godnatt!

Hos Majjis! ;)

Hejj! Sitter hemma hos Majja nu:) Kom hit för en timme sen typ! Har varit och badat med mormor och Tova i nybro:) Vi åkte typ vid halv elva och var där till kvart över ett trorja:) Ska hem snart så det här blir ett väldigt kort inlägg!
Herrå!! <33

Sprungit...

till Målatorp med Julia! Ush vad skit jobbigt men jag gjorde de! Haha;) Nu sitter jag och kollar lite på tv! Kom hem för en stund sen! Ska snart ta opch duscha sen så blir de nog bara att slappa! Ska kanske gå ut sen och ta lite höstbilder! Vi får se:) Idag vid klockan halvsex så ska jag till simhallen med Alice och kanske Julia:) Dom ska typ ha någon halloween grejj haha;) Skriver kanske lite sen! Jag har lite bilder från när jag och Alice skulle på discot i Lindås med!;)
Hejjdå!

Två dagar...

Med Alice! :D Har haft de jätte kul! I söndags efter zumban så följde jag med Alice hem! När vi kom hem till Alice så duschade vi vi först och åt en kaka som Alice och Julia hade bakat! Den var as god! Sen så kollade vi lite på tv, åt godis pratade oså! Sen så sov ju jag där:) På måndagen när vi vaknade åt vi frukost typ oså spelade vi lite monopol! Haha jag vet inte riktigt vem som vann... Men vi hittade på allt möjligt! Men vid fyra tiden så körde Alices mamma oss till mejj för vi skulle gå på fritidsgården med Julia!:) Men då var det typ stängt där så vi gick hem till Julia istället och var där till typ halv elva eller nått! För då gick vi hem till mig! Så alla tre sovde över:) Alice åkte hem idag på morgonen och då gick jag och Julia hem till henne och bakade muffins:) Vid tre tiden kom Alice igen för hon skulle åka med oss till fotbollsträningen:) Så ni fattar nog att jag inte hunnit att blogga nått;)
Just nu sitter jag och kollar lite på tv! Har nyss duschat:) Imon på morgonen så ska jag springa med Julia! Får se om jag orkar gå upp vid åtta tiden! ;)  ne nu ska jag fortsätta kolla på tv!
<333333
&lt;3333333
&lt;33333
&lt;333333
&lt;33333
&lt;3333

Länkbyte:D

Hej!

Har länkbyte med den här söta tjejen! Kolla gärna hennes blogg!
http://elsalouise.blogg.se

RSS 2.0