Ska inte byta på länge nu!;)

Hej!! Igår hade jag inte tid att blogg alls! För direkt på morgon så åkte jag med julia till Familyhouse!:) (De var rea i hela butiken!) De var skit kul! Köpte två tröjor!!:D De kommer bilder idag!! Förmodligen ikväll!:P Men sen när jag kom hem så skulle familjen åka till Tingsryd! För Anton skulle ta hål i örat.. Men då skulle jag med få ta ett till hål!
(Ja så att den blit två hål på ett öra då) Men de var naturligtvis stängt!:( Så istället så gick vi in på Börjes oså!:) När vi hade varit där inne en liten stund oså så jag vi till bakeriet! Haha;) De var skit gott!! Men ja vad gjorde vi mer? Hm.. vi åkte ju hem! Haha:P Japp osen när vi hade varit hemma en stund så kom Milla (min gudmor) , Tony och Moa!:D Dom bor i Laxå!:) Så dom ska vara här till Tisdag tror jag♥ Men så kom Maja igår med! Vi hade lika kul som vanligt!!:D Men nu orkar jag inte skriva mer!!;)
Kramar!♥
Ja ni får en liten bit av bänken på köpet!;)

Bättre sent än aldrig!!;)

Barnensgård bilderna:)




Hahahhaha


Dagens sötis!

Haha kolla så sööt!!;)

System kamera (igen)

Heej!!
Idag har man varit i kalmar och köpt en systemkamera (igen) ! Vill aldrig mer behöva köpa en igen! Vilket betyder att jag aldrig mer ska glömma bort den!! Och när vi ändå var i kalmar så var vi inne på stadium! Och där köpte jag en sån där mysig tröja! Aja de kommer bilder imorgon!!
Puss<33

Dagens sötis!


Regn=BLÄÄÄÄÄÄ!!!!

Hej! Ja som ni ser på rubriken så är regn BLÄÄÄÄ!! Men de som är positivt är ju att det kan bli en myskväll med film oså!;) Har fett tråkigt just nu!:( Men ska fixa lite med bloggen oså nu! Så hejjdå!:)
Puss på er!:D

Läger!:D

♥Hej! Kom hem igår från fotbolls lägret! Men jag skrev inget inlägg bara för att jag var så trött!!;) Men vi hade de skit bra! Vi tränade två gånger per dag, var lite jobbig men kul!:P Vi har ätit glass, badat, spelat mot våra mammor har vi med gjort! Haha var hur kul som helst!:) Vi vann med 4-2? Eller nått? Har ingen aning! Men Min mamma gjorde själv mål!! Haha;) Tack mamma! Men vi har varit på lägret i tre dagar sov där i två nätter:) Ja just de! Första kvällen så skulle vi gå till ICA och köpa lite godis oså!;) Och då träffade jag MAJA!!!♥♥ som varit i spanien i en vecka!:) Men nu har ju jag varit på läger så jag har inte lagt ut bilderna på de som jag köpte i växjö! Jag vet att jag borde göra de! Men jag orkar inte just nu! Har inte lagt ut dom på datan än!! Men jag låvar att jag ska göra de i kväll och då kommer lite bilder från lägret med!!:D Men så har jag ju ny design med ju!:) Skriv gärna vad ni tycker om den!!:)
Puss på er!♥

Växjö idag då!:)

Heej!!:D
Som jag skrev i morse så har ju jag varit i växjö!:) Vi åkte kanske vid tolv eller nått! Men vi var framme vid ett och då gick vi direkt in i "köpsentret" Jag gick in på HM direkt, hehe;) Och där köpte jag en byxdress:) Den var blommig, jätte söt! Oså köpte jag en pyjamas med snobben på! Sen var vi inne på typ 50 affärer till! Haha nedå! Jag kan verkligen inte räkna upp alla affärer vi var inne i! Haha de var rättså många;) När vi hade gott lite och kollat så åt vi på en Thairesturang:) Hur gott som helst!!  Men när vi hade ätit klart så gick vi in i lite fler affärer! Men innan vi åkte hem så köpte vi tillslut glass som var skitgod!:D Men totalt kanske jag köpte elva saker? Jag köpte en byxdress, pyjamas, 5 par tröjor som var halva rea priset!, tre trosor och ett pack med strumpor!:) Men ni ska få bilder! Men de blir nog att ni får de imorgon!:)
Puss på er!!♥
Rättså gammal bild!

Växjö idag!:D

Hej!!:)
Idag ska familjen åka till växjö! Blir nog att handla lite kläder oså!;) Men vaknade nyss..:P
Men måste gå nu! Så de här blir ett väldigt kort inlägg!!
Puss på er!♥


♥♥♥♥

Hejhej!:)
Alice och jag gick upp för en stund och åt frukost!:) De blev kokta ägg! Nu sitter vi bara och slappar typ:P Alice mamma kommer typ vid två?:) Och på söndag så ska familjen till barnensgård!:D Och då ska nog Alice följa med:) Ja har inte så mycket mer att skriva:P Vi ska nog gå och ta på oss nu!:)
Kramar!♥

Nytagna bilder;)





Alice är dum!;)

Hej! Alice vägrar att göra ett inlägg! Dumt va?!?!;) Så alla som håller med mig kommenterar!

Med Alice:D

Hejsan! Sitter i soffan med Alice just nu:) Hon kom hit idag vid nio bara för att vi skulle typ hjälpa till att passa några eftersom mamma och pappa håller på med veden:S Men nu så sover syrran;) Alice och jag ska väl hitta på nått mer sen!;) Men som ni kanske ser så har jag gjort så att man ser smilisarna!:) De har Alice med gjort! :D Aja kanske gör ett till inlägg sen!:)
Puss på er sötobarn!;)<3

Pizza!!:D

Heej!! Väntar på att mamma och Anton ska komma med pizza!:) Oså sitter jag och kollar runt på nätet efter lite kläder:P För mamma och pappa sa att jag fick beställa nått för att jag varit barnvakt!:) Hittade den här! Vad tycks? Kommentera!:D
Tycker den är skit snygg!!!:D Men så var de en till som jag hittade men en sån har alice:) Visste inte de först! Haha;) Men till Alice: Så ringer jag dig om en stund!!;)
De är den här som Alice har:) Visst är den fin!
Oså fanns den här:)

Månadens snygging!!♥

Heej! Har tänkt att börja med månadens snygging!!:D Oså vill jag att ni kommenterar vad ni tycker om den persornen som jag lagt ut på! Alsså 1-10:) Men här kommer bilden!
Gahh!! Han är så jävla snygg!!!! Har hört att han ska vara med i breaking dawn!:D Kommentera gärna med!!:)

Breaking dawn bilder!:)

Det var inte alla bilderna men dom andra gick inte att ladda upp!:S Men ni fick två iallafall!;)

VILL HA FRÅN HM!!!!

Så de var lite som jag vill ha!! Haha ne de är inte lite! Hehe;) Fast är typ barnvakt.. Hehe;) Men dom är ute och leker! Men nu ska jag fortsätta med mitt slapp!;)
Puss på er!!♥

hee testar bara en grej!

:D

Kalmar arenan:)

Heej!! Kom hem för en stund sen!:) Var hur kul som hels där!!:D Men jag trodde arenan skulle vara störe!! Men de var den inte haha;) Men det var ju synd att domförlorade:(
Men jag tog inte så många bilder! Men jag filmade men vet inte hur man lägger ut de:S så är de någon som kan så kan ni väl vara gulliga och kommentera? Annars om ni inte vet så är det bara att kommentera iallafall!!;)
Men här kommer bildena:D
Hehe Anton!!;)
Vene varför den blev så jävla liten!:@ Menni får nöja er med den;)
KRAMAR!

Värdens bästa Alice!;)♥

Heej! Kom hem för en stund sen!:) Har sovit över med värdens bästa Alice:D Har haft de suuuper!!!!:) Vi har gjort allt möjligt!:) Igår kväll kollade Alice och jag på Eva och Adam efter fotbolls VM:) Vi vaknade idag vid ett? Hehe;) Men snart ska jag, mamma, pappa och Anton åka och kolla på Kalmar FF som spelar idag!:) Åker typ halvsex kanske:) Men ni får ha de så bra!!
KRAMAR♥

Ps. Maja är ju i snart i Spanien!! Saknar diig Maja!!♥


Mysdag!:D

Hejhej!! Mysdag idag ju!:P (Eftersom det regnar!) Men idag har jag inte gjort så där jätte mycket:P har typ bara hjälpt pappa göra våfflor!:) Var supergott!:) Osen igår så var ju Maja och några fler här:) Det var också skitkul!!:D Elr vad säger du Maja;)? Vi åt grillat oså!:)♥ Men just nu så sitter jag bara och slappar!;) Men senare ikväll ska vi till mormor och kolla alla bilderna från irland:) Och äta lite smörgästårta♥
Kramar♥


Regnar:(

Hej hopp! Regnar ute!!:(  Fast det är rättså mysigt!! En sån här dag är till för att bara mysa och kolla på film!:) Hoppas alla har gjort det!;) ♥ Men kom hem för en halvtimme sen! Har varit med pappa och Anton och kollat på några cross kläder till Anton? Aja vi köpte det iallafall! Så dom är ute och kör cross i detta vädret! Sjukt enligt mig då! Haha;) Men nu ska jag nog glo lite på tv!:)♥
Kramar!


Godmorgon!!

Godmorgon på er!♥ Idag ska jag nog bara slappa!!:) Men senare ikväll så ska vi typ ha gäster;) Haha♥
Men har nyss ätit lite frukost!:) De blev smörgås med skinka! Haha;) Men igårkväll hann jag inte göra något inlägg så skriver det nu! Igår så åt vi räkor:D (såna som man skalar) Med vitlöksbröd och melon! Skitgott var det! Men tycker det är lite äckligt att skala dom om jag måste vara ärlig!;) Gör nog ett par fler inlägg senare!;)
Puss på er!!!♥

NY DESIGN!

Heej! Ny design! Tycks? Kommentera gärna!!:)

Bakat!!:D

Heej! idag när jag vaknade så hade mamma och pappa kokt ägg!:) Oså var Bella hos hos!:) Det var jätte god frukost! När jag hade ätit klart så blev de att sätta sig vid datan!;) Jo jag vet jag är datanörd!:P Seriöst skulle aldrig klara mig utan datan!!;) Men sen så kollade jag typ lite på tv och klädde på mig! Och när jag hade gjort det så skulle jag hjälpa mamma att baka bullar!:D Det var jätte längesen jag jag gjode de! Typ ett elr två år? Haha ne jag vet inte men det var riktigt kul! Och gott!! Älskar nybakda bullar!!:D Med ett glasmjölk! Åhh det är såå gott!!:) Men just nu sitter jag i mitt rum!:) Jag tror jag har glömt och skriva det men jag har ju flyttat upp mitt rum nu!:) Tycker det är mycket finare nu än det gammla rummet var!!:D Aja ni kan ju gärna kommentera lite!! Tycker ni är för dåliga på de!!;)
Puss och kram skumbanan!!



Hej!!!

Hej!:D Nu tänkte jag berätta lite om irland resan!:) Det började ju med att jag åkte till mormor på fredagen! Och den natten gick vi upp vid typ halv tre? Vet inte riktigt! Men vi åkte iallafall vid tjugo i 4! Ush då var man ju inte sådär jätte pigg liksom!:S Men när vi hade kommit på bussen oså så sov ju jag mest! ja på den dan hände inte så mycket mer! Vi åkte typ 16 timmar den dan! Men vi tog ju in på ett hotell:) det var inte så där jätte fint!...  Luktade typ gammalt! Ne men ni tror väl jg är helt knäpp men det var inge fint eller lyxigt alls oså luktade as äckligt! Men mormor tyckte det var helt okej! Haha ja det är nog bara jag som är kräsen! Men iallafall nästa dag var det typ likadant vi åkte ju buss! Men den natten var det jätte fint hotell!!:D Men vi åkte ju buss i tre dagar för att komma till irland! Men vi åkte färja med! Det var faktiskt väldigt kul!  Det var en affär som jag tyckte om typ!;) Mass smycken och godis! Haha;) Men när vi kom till irland så kollade vi på ollika slott och en massa! Det var jätte fint! väldigt grönt!;) Men det som inte var bra med resan var att jag glömde min systemkamera på ett cafe!:(:(:(:(:(:( USH!!! Är as less på det! Hade alla fina kort där ju!:(:(:(:( Men jag har ju lite bilder på min mobil oså har jag på mormors kamera men det blev inte så fina kort med den! (Den är rättså gammal) Men så köpte jag lite grejor till Anton och Tova med!:) Anton fick en Manchster tröja, Liverpool nyckelring typ och en tröja från Hm!:) Tova fick en Hello Kitty ryggsäck, ett diadem och ett läppsyl med Hello Kitty!:) Snäll storasyster jag är va?;) Men till mig själv köpte jag typ as mycket! Haha;) Ne men jag köpte tre armband osen ett par öronhängen som ser ut som ett pr läppstift! Haha dom är as coola!;;) visar kanske en bild senare!<3 Orkar inte skriva så mycket mer! vi kollade ju inte bara på slott! Men vi gjorde så mycket som jag inte orkar skriva!:P Men ni får h det så bra!!<33 Skriver imon!
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!!♥

Orkar inte skriva så mycket!:P

Hejhej! rkar inte skriva just nu! Skriver ikväll! Men nu vet ni allafall att jag inte är död..;) haha puss på er!!<333

RSS 2.0