Aliciia♥♥

Hej!

Kollade nyss på idol! Är ganska nöjd med dom som gick vidare!;) Jag hejar på Moa, Emil, Amanda och olle!:D Vilka hejar ni på? Men idag har jag vari med Alicia!:) Först gick vi ut och gick vi till pappas jobb med Lakris vi skulle hämta pengar där för Alicia och jag skulle till ica och köpa glass;) Sen så var vi hemma hos mig och var lite på datorn oså typ! Men sen vid typ fyra tiden så hjälpte vi pappa göra en äpplepaj!:) Oså sen när mamma kom hem så fikade vi med henne! Sen när vi hade ätit upp så cyklade vi till skolan och gungade typ:P Men vi hann bara vara där i några minuter för sen skulle Alicia hem!:)
Men jag hade de jätte kul! Hoppas hon med hade de!;)  ♥ Nu ligger jag i min säng och är lite på datorn! Ska snart gå och lägga mig nu:P men imorgon så ska familjen till samakan (vet inte hur de stavas..) de ska bli jätte kul! ska kanske vara med Alicia imon med!  ♥
Kramar♥

Kläder

Hittade lskit mycket fina kläder på gina;)
Tycker kläderna var jätte finaa!:) Vad tycks??

ont i huvudet:S

Hej!
Idag har så åkte jag hem typ en halvtimme tidigare innan vi slutade för hade jätte ont i huvudet:S Sitter i soffan och är lite på datan just nu! Mår lite bättre nu men känner mig febrig! Men nu har min nya säng kommit!:D Ska nog hämta den imorgon trorja:) Oså är de ju skolfoto imon meed! Men nu ska jag kolla lite på kläder tänkte jag!:P Kommer nog ett till inlägg sen om jag hittade nått;)
Kramar♥

Mina nya skor.

Julia, Maja & Alice♥

Hejj!

Idag så har de ju varit skola! Var typ som vanligt fast vi slutade tidigt idag vid halv ett:) Och då följde jag, Maja och Julia med Alice hem!:) När vi kom till Alice så var vi ute, var på datan oså lagade vi mat! De blev Köttbullar och makaroner;) Men vi hade jätte kul iaf!:) Sen när jag kom hem så följde jag med pappa när han skulle klippa sig:) Och nu sitter jag i soffan och kollar på idol! Vem hejar ni på? Jag hejar på Moa:D Men nu ska jag nog gå och måla naglarna! Hahaha;)
Kramar♥



Match

Hejsan!
Idag så har jag spelat match! Gick inte så bra... Men efter matchen så åkte vi till min faster och fikade lite typ!;) Sen så åkte vi hem, och då hjälpte jag pappa göra hamburgare!:) Men nu är jag skit trött! Ska lägga mig en stund i soffan:P Men de kommer nog ett inlägg lite senare;)

Alice och Maja igår:)

Hej!
Blev inget inlägg igår för orkade verkligen inte! Men igår var jag med Alice och Maja!:D Vi fotade, var på datan oså! ( kommer bilder på de) Sen så var de fotbolls träning! Gick bra:) Gjorde inte så mycket mer igår! Men idag har de mest varit en slappa dag! Åt våfflor idag! Sååå gott!;) Men nu kollar jag på en film som går på fyran!:)
Hejjdå!
(Kommer mer bilder imorgon)

Har tråkigt;)

Hej!
Sitter och kollar på när Anton och Marcus sitter och spelar fifa... Kom hem för en stund sen! Har varit med Maja:) ♥ Vi var typ på daton oså! Men har inte så mycket att skriva om! Ska nog gå och måla naglarna nu! Haha;)
Kramar♥

Bildlöst inlägg.

Disco igåår:)

Hejj!

Igår var de disco! De var 6:an som hade de:) Hade jätte kul! Var med Alice och Maja oså lite med Filip, Anton och Erik!;) Haha ja finns inte så mycket mer att berätta kan ju inte skriva allt vi har gjort:P Men när jag kom hem så var Bella och Henke här!:) Dom kollade typ på en film så då gick jag upp och skulle försöka göra en header!;) Gjorde en men när jag sätter in den så kommer den inte i mitten!:O Så Miranda eller nån kan du hjälpa mig?;)
Senare idag ska Maja ringa mig och då ska vi sova över och har en liten tjejkväll!;) ♥
Lite egobilder från igåår!;)

Julia♥

Hejsan;)

Idag var de skoljoggen:S usha! Och min söta lilla Alice vann över alla tjejerna:D Grattis söto!♥ Efter skolan så var jag med Julia! Vi åt och typ satte på papper på lite skolböcker! Haha;) Ja sen så har vi varit ute med Laktis oså:) Men nu sitter jag och kollar lite smått på House! Ska snart gå upp och ta upp lite vinterkläder! Måste ha min halsduk! Haha;) Sen så kanske jag ska ta mina muffar som Maja och jag säger;) Men kanske gör ett inlägg lite senare! Men just de jag hade ju prov idag med jue! Gick väl sådär tror ja? Vi får inte veta svaret förren alla har gjort de och de vra någrå som var sjuka idag!:( Men så fort jag får svaren så ska jag skriva de! ;) Haha men nu måste jag gå! Ska nog göra en ny header till bloggen! Tycker inte om den jag har nu längre.... men kommentera om ni tycker jag ska ha den eller inte!
Kramar♥

Tränat!:)

Hejj!♥

Tränade för en stund sen:) först så hade vi lite uppvärmning osen så spelade vi typ fotbolls brännboll men damlaget med!:) var faktiskt jätte kuul! Sen så spelade vi mot damlaget haha dom vann....:P men vid typ kvart över sju så fikade vi uppe i klubbhuset! Mamma hade gjort en kladdkaka, Anette gjorde en blåbärs paj och Carina gjorde bullar oså hade vi glass och läsk till typ! Var jätte gott! Vi pratade lite om förra matchen oså! Sen så cyklade pappa oh jag hem och åt! Haha men åt inte så mycket för höll typ på att spy! ;) Sen så hjälpte pappa mig med pluggandet! Gick väl sådär? Kan inte så mycket men vi får se hur de går imon för de är ju då jag ska ha de!:P Men nu ska jag lägga mig!
Godnatt!♥

Får en bild på New york bara för att bilden är sååå fin;)



Träning snaart!:)

Hej!♥

Har nyss fikat lite oså har jag pluggat!:S Men tog en liten paus;) har prov imon på insjöarna! Kommer gå åt ******* får se! Men har fotbolls träning vid klockan sex! Ska bli kul men är förkyld! Men ska träna iallafall! Haha;) Ja var har jag mer gjort idag? Typ varit ute med charlie och då följde Maja och Alice med:) men skriver sen när jag kommer hem från träningen!:)
Kramar


Bild som jag laddat ner på mobilen:)

Marknads bilderna!:)

Som vanligt blir en del bilder små och en del storan men ni får nöja er med de!;)

Alicia idag!♥

Hej!♥
Idag har jag varit med Alicia!:)  Först efter skolan så gick vi hem till Alicia och sa till Emma att vi skulle gå ut med Charlie ( som är min fasters hund) vi gick  rätt så långt;) Sen så följde Alicia med mig hem och gick ut med Lakris  haha mycket gående;) Men då gick vi inte så långt haha:P Sen när vi kom hem så pluggade vi lite på ett prov som vi har på onsdag! Ush kan typ inget:S Ja vi förhörde varandra oså! Men sen så gick vi ner och åt lite de blev pizza:) Och vid halv sju tiden så cyklade vi till " skolan " Och gungade, pratade osv;) Sen vi typ sju så åkte Alicia hem! Men vi hade iallafall jätte kuul!:D ♥
Vid halv åtta typ så var jag ute och joggade med Julia! Eller vi gick mest! Julia och jag är förkylda haha;) Men vi gick iallafall runt samhället typ;) Sen när jag kom hem så kollade jag lite på idol! Sen var de bara att hoppa in i duschen! Kollade på Hollywood fruar sen när jag var klar med! Men nu ligger jag i min säng och ska snart lägga mig! Men måste ladda upp bilderna från marknaden med ju!
Kramar♥

Match

Hejhej! Kom hem för en stud sen har varit i Växjö och spelat match! Förlorade:( Men igår var de ju marknad i Emmaboda! :) Gick med Julia, Alice och Maja!♥ Hade jätte kul! Först så gick vi runt lite och kollade, köpte lite godis oså!;) Oså köpte jag en väska! Är jätte nöjd med den! Sen när jag hade köpt väskan så gick vi runt lite till och då träffade vi Erik, Anton, Filip, Kim, Olle, Alfred och några fler:P Så var vi lite med dom oså! Va skit kul!:D sen så åkte vi hem och då följde jag med Maja hem och de gjorde Alice med:) För vi skulle kolla på när A- laget skulle spela dom förlorade med 2-0 :( Men nu sitter jag och kollar lite på idol oså:) Ska snart gå och lägga mig mår inte så bra har jätte ont i huvudet!:(
Kramar




Bilderna från marknaden kommer lite senare för har dom på den andra datorn:)

Marknad imon!:)

Hej!
Länge sen jag skrev nu! Men har verkligen inte orkat!:S Men de ska bli bättre! Sitter och kollar på lite idol repriser nu!:) Idag har vi varit hos mormor! För hon fyller idag!:) Grattis mormor!♥ Vi åt lite mat, kollade lite på bilder oså! Hade de jätte bra! Men imon så är de ju Emmaboda marknad! Ska gå med Alice, Maja och Julia!♥ Ska bli jätte kul! Är de någon av er som ska dit?:) Men nu måste jag gå för ska kolla på Gossip girl nu!!:D
Ha en mysig fredagskväll!;) ♥

Puss på er!





Bildlöst inlägg!


My heart is freaking out!♥

Hej!
Sitter och kollar på idol just nu! Fan vad bra hon den där Moa va!!
Måste gå nu men gör ett inlägg imon!!
Puss på er!♥

Rally idaag!!

Hej!
Idag ska man på rally!:) sen så kanske Alice ska följa med mig hem och då ska hon sova över!:)♥ Detta blir ett väldigt kort inlägg men måste gå och byta om nu!;)
Kramar♥

RSS 2.0