Disco med Aliice! :D

Hejj!

Igår var de disco i lindås! Var där med Alice:) Maja skulle följt med men hon var sjuk!:( Krya på dejj Maja! <33 men de var kul däär! Var lite med Lisa och Natahlie där!:) Det var kul att träffa dom igen! :) <3 Just nu sitter jag och kollar på "Så mycket bättre" och äter Geisha det är såå jävla gott! ;) Imon vet jag inte om jag hinner skriva något för ska på zumba imon sen ska jag till Alice och sova där<3 Får se om jag kanske gör ett inlägg där! Nu ska jag fortsätta äta choklad!
Ha att braa!

BILDBOMB!

Hejj!
Har tråkigt så de får bli en massa bilder som både är nytagna och gamla!:)
Så nu ska jah gå och lägga mig!
Kramar♥

Memories stays forever.

Hej! Nu sitter jag och kollar på couger town:) Farmor kommer snart med hon har bakat tårta:) har inte så mycket mer attt skriva!
Herrå!

Fiina naglar:)

Hittade en bild på ett par naglar som jag tycker är jätte fiina!:)
Vad tycker ni? Kommenteraa!

Är med i tävling:)

Hej!

Är med i en tävling som Tilda Grubb har! Det är är jätte söt tjej som har en jätte fin blogg! Hon har en tävling om veckans blogg Tycker ni ska kolla den!:) Http://tildagrubb.blogg.se
Ha de bra kram!♥

http://tildagrubb.blogg.se/

Sjuk.

Hej!
Idag ä man sjuk! Är jätte förkyld! Har inte varit i skolan idag men får se om jag går imorgon! Men idag har jag typ mest sovit och kollat på tv! Mamma var i affären idag på morgonen typ och då när hon kom hem så hade hon köpt en frida tidning och en chokladkaka för jag haar namsdag idag! :D Tycke rde var jätte snällt av mamma;) ♥ Kalla var här idag med:) Han hade tydligen köpt en hund! Den var verkligen jätte sööt!! Tror hunden hette soja hihi;) Tog några bilder när dom var här men dom kommer nog inte förren i morgon tror jag!:) Nu ska jag ta och vila lite!
Kramar♥


FN dagen= JOBBIGT!

Hej!
Har inte hunnit eller orkat blogga idag! Idag när jag vaknade så var jag rättså förkyld men ialafall så åkte jag till skolan och då vare ju FN dagen! Först så plockade jag i ordning min matsäck (som vi fått av storegården) sen så letade jag reda på Ella oså gick vi dit vi skulle allså Ellas farmor;) Först fick vi typ klippa av massa växter de var skit mycket! Var typ de vi gjorde! Ne men vi räfsade med, bar in trädgårsmöblerna oså! Var skit jobbigt haha;) men vi höll på till halv ett för å skulle alla tillbaka till skolan igen och sluta! När jag kom hem så satte jag mig och typ kollade på tv och då råkade jag typ somna så jag sov i en och en halvtimme:P Men det var sköönt! Sen när jag vaknade så åt jag, duschade läste lite oså! Skulle haft fotbollsträning men eftersom jag är förkyld så var jag inte med:( Så de blir troligtvis ingen zumba imorgon heller:(( Jaha nu vet ni litevad jag har gjort idag! Nu ska jag lägga mig!
Godnatt♥

Maaja♥♥

Hej!
Idag har man varit med Majja!:D Hade de jätte kuul! När skolan slutade så gick vi hem til Maja och åt cheesecake typ eller jag gjorde det haha;) Sen vi typ halv fyra cyklade vi hem till mejj och då var vi lite på datan och kollade på smurfarna med Anton och Tova haha:) Den var inte så bra..  isället för att kolla klart på filmen så lagade vi mat typ;) Och sen åkte Maja hem:) Nu sitter jag och kollar på tv! Och funderar på vilken bakrund jag ska ha på bloggen! Som ni kanske ser så har jag ju gjort en ny design är ganska nöjd faktiskt! Kommenteraa! Men imon är de FN dagen:S Fy vad segt! Men vi slutar vid halv ett idag så så faligt är de inte;) Ne nu ska jag fortsätta att nörda mig vi tv:n;)
Herrå!

Suddig bild javet! ;)

Höst.


Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag.

Hej!
Vaknade vi tio tiden idag av att Bella kom! Så då gick jag ner och pratade lite med henne:) var på datan med oså. Sen så sa mamma att jag skulle gå till ICA och köpa räkor typ;) För vi ska till Lisa och Peo ikväll och äta räkor haha;) Så då gick jag dit med Bella:) Nu sitter jag i soffan och kollar på min Emil♥ Är sur för att han åkte ut! Så ska spara alla idol avsnitt där han har varit med!;) Men nu ska jag snart gå och duscha tänkte jag!
Hejjdå!


Freedaag.

Hej! sitter och myser med Lakris i soffan just nu:) Idag har jag inte hittat på så mycket! Var ju i skolan som vanlig oså har inget intressant att skriva! Jo jag är JÄVLIGT sur och ledsen för att Emil Elton åkte ut! ÄLSKAR EMIL!!! <33333333333 Fattar inte hur en sån jävla apa som Andre kan gå vidare?! Herregud. Men nu ska jag lägga mig tänkte jag!
Herrå!


Får bli på veronica maggio och mejj;)

Lalalalalalalaa

Hajj!;)

Sitter och skriver med värdens bästa människor just nue! :D <33 Har inte pluggat än men ska göra de sen! Är skit trött just nu skulle typ bara kunna och gå och lägga miig!;) Men imorgon så ska jag kanske på bio med pappa i kalmar:) Ska bli kuuligt! Men nu har jag inte så mycket mera att skriva! Skriver nog nån gång i kväll:)
Kramar♥




Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.

Hejj!

Sitter och kollar lite på tv just nu! Kom hem från skolan för ungefär en timme sen nu:)
förlåt för dålig uppdatering men har verkligen inte orkat! Fick tillbaka mitt prov i förrgår? Hade alla rätt på engelska provet:D så är faktiskt väldigt nöjd! Men imon så har vi prov igen på eng:( Så nu ska jag ta och plugga lite!
Hejjdå!



Slutade tidigt idaag:)

Tjatjaa! ;)

Kom hem för en stund sen, slutade vid halv ett idag! Gött;) har inte skrivit på ett tag nu nu men igår var jag med Alice♥ vi var vi lekparken och gungade typ:P haha sen så tvingade jag Alice att gå till biblioteket haha ;) Där så lånade jag två böcker typ och så fick jag Alice att låna en bok! Haha;) Sen vid typ halv fem trorja så åkte jag, pappa, Alice och Anton till fritidsgården och hjälpte till att bära grejor och såå:) Sen så åkte vi hem till mig och åt typ! ;) Men nu ska jag gå ut och gå med Lakris! :)
Herrå!♥

Lördagsmyys!

Hej!

Sitter och kollar på tv nu med Tova:) Idag har de varit en mysdag! Har inte gjort så mycket! Men ska fortsätta myysa nu! ;) Men nu vet ni iallafall att jag lever! ;)
Kramar:)

Fotboll + Desperate :)

Hejsan! :)

Sitter och kollar lite på fotbollen just nu! :) JAAAA Sverige vann NU!! :P tycker de var bra kämoat av dom! Haha;) Men idag har jag varit i skolan som vanligt! Vi var typ på en musikal i Lindås! Var inte så jätte kuul!.. Men Sen efter skolan så cyklade jag hem med Maja och då hade hon glömt sin husnyckel så då fick Maja var hos mig:) Så Maja och jag hjälpte pappa göra raggmunkar typ! Så åt vi ju de då oså kom Alice sen vi typ halv fyra eller nått:) Och då när Alice kom så hjälpte hon mig lite med att plugga inför provet imorgon! :S Sen så när jag hade pluggat lite så bytte vi om och åkte till fotbolls träningen:) Tycker de var roligare nu när vi är inne! Slipper ju myggen nu;) Så kom jag typ hem för typ 3 timmar sen:P Har nyss målat naglarna och kollat på desperate och fotbollen! :) Men nu ska jag gå och lägga mig! Skriver imorgon med:) Men om någon vill att jag lägger ut bilderna från tjejkvällen måste ni faktiskt kommenter!! Haha;)
Kramar♥

(Nått fel på blogg.se så kan inte ladda upp någon bild just nu :( )

Tjejkväll igår! :D

Hej!

Igår var de ju tjejkväll hos Hillevi:) Först när vi kom dit så satt vi och pratade lite och väntade på Maja! För hon var i växjö:) Sen när hon kom så gick vi till ica och köpte godis! ;) När vi hade köpt godiset så var vi lide vid ica typ och tog kort oså! Jag kommer nog ladda upp bilderna imon! Sen när vi hade tagit korten oså så gick vi hem till Hillevi och kollade på film och åt pizza♥ Vi gjorde mycket mer men de orkar jag inte skriva!;) Just nu så sitter jag och väntar på att Alice ska komma hit! :) Sen lite senare ikväll så ska hon följa med mig på zumban!:)
Kramar♥

( bildlöst inlägg)

Snart tjejkväll!:)

Hej! Nu ska jag snart tll Hillevi! :) Upptaderar imorn!
Herrå! <3

Godmorgon på er♥

Godmorgon! ♥

Sitter och kollar lite på tv just nu! Ska snart gå och ta n dusch och sen ska jag nog läsa lite tror jag;)  Det här blir ett väldigt kort inlägg! Men uppdaterar lite senare!
Puss på er!

EMIL ELTON IN MY HEART! ♥♥♥♥

Hej!

Sitter i mitt rum nu och ska snart gå och lägga mig! Har nyss tittat på idol och myst med familjen♥ Jag bara ÄLSKAR EMIL ELTON♥♥  Han är jue såååå bra! Men gillar verkligen inte Andre eller vad han nu heter! Haha;) Hejar på Emil såklart, Moa Amanda ( Hon med de blonda håret vet inte vad hon heter i efternamn) olle och så är de typ någon mer;) Vilka hejar ni på? :) Nu som jag skrev förut så ska jag snart gå och lägga mig! Sen imorgon så ska jag, Alice, Maja, Hillevi, Alma och Tilda ha en tjejkväll!:) Ska bli jätte kul! Men jag hinner göra ett inlägg imorgon innan jag ska dit och då skriver jag mer om det;)
Godnatt och ha de mysigt;) ♥



Tacos;D

Hejj<3
Åt tacos för en stund sen:) Sitter och pratar med Maja nu i telefonen;) <3
Men nu måste jag gå hejjdå!

Ego biilder;)

Tycker ni jag ha någon av dom här som header?
Kommentera!:)

Vilken?

Hej!
Funderar på att byta hela designen på bloggen! Men vet inte vilken bild jag ska ha som header?
(Bilderna kommer vara svartvita som header)

Bild 1.

bild 2.



KOMMENTERA!!!!



Maja:)

Hej!

Idag har jag varit med Maja:) Vi pluggade, åt lite oså har vi kollar på tv! Sen åkte Maja hem vid typ kvart i fem trorja och då så åkte jag till medlen för vi skulle hälsa på ingo ( En som pappa känner) så vi fikade lite där oså! Men vid halv åtta tiden kom vi hem igen och då så var jag lite på datn oså har jag pluggat! Ush har jätte mycket läxa! Prov på onsdag med!.. Får se hur de går;) Men imon så tror jag att vi skulle äta hos några eller nått! Oså är de ju skola imorgon med!
Men jag håller på med att göra en ny design! Skriver så fort den är klar! Men nu ska jag gå och lägga mig!
Kramar:)



Vet inte vilken rubrik?

Hejsan! Hinner inte skriva så mycket nu ska snart hämta Tova:) Skriver kanske lite senare!
Kramar:)

Alice idag!:)

Hejsan svejsan!

Idag så var de ju skola! Var typ som valigt fast vi fick reda på våra grupper som vi ska ha i skogen imon.. kul? Men kom inte i en grupp med Alice och Maja:( Men min gruppledare blev John W Haha;) Annars var skolan som den brukar! Men sen efter skolan  följde jag med Alice hem:) Först så åt vi äppelpaj med vaniljsås! As gott var de!! Sen så var vi lite ute oså hjälpte Alice mejj att plugga haha gick inte så bra.. ;) Sen när vi hade pluggat lite så åt vi Ben och Jerry glass:D
Men nu sitter jag och är lite på datorn oså! Men imon så ska jag vara med Alice och Maja:)<3
Heejdå!

RSS 2.0