Grillat:)

Hej igen!:) För en stund sen så åt vi grillat:) För vi firade ju mamma! Mormor, Farmor, Therese och gammelmormor var här:) Vi grillade ju och sen så åt vi tårta:D Men nu har alla åkt hem och jag sitter i soffan just nu och tar det lungt! Ska snart packa ner det sista! Sen är allt klart!:) Men imorn ska jag nog åka till Maja på dan:) För hon fyller ju 12år!!!♥ Just det var i Emmaboda förut och köpte present till henne med!:) Ja ni fattat nog att jag inte kan skriva vad jag köpte! Hehe;) Men tar ju med kameran till Maja imorn så då kommer ni får se några kort iallafall!:)
Kramar♥
Tova och jag!:)♥

Hej! (igen)

Hejsan! Har typ grymt tråkigt!! Men jag har hittat min vita mobil!:D Så håller på och laddar den nu! men den är typ stendöd!... Har inte så mycket och skriva nu men men!:) Hejdå!
Haha Tova!:)<3

GRATTIS MAMMA♥

Hej! Idag fyller mamma år!♥ Så Grattis mamma;) Idag ska vi nog inte göra något speciellt! Mamma har redan fått sin present:) Hon fick typ en köks ö? Men jag ska nog packa en hel del idag! För morgon åker jag till mormor och där ska jag sova:) Fast bussen går vid typ tjugo i tre:S  Kommer typ vara död då ju!:P Men sista dan imorn jag bloggar på 10 dagar då ju!:( jag vill verkligen inte vara ifrån datan så jävla länge!:( Ush! Kommer ju dö av det med ju!:P
(Google bild)


As varmt!!!

Hejsan! As varm idag ju!:D Riktig sommar!:) Men kom nyss hem från Min faster! Har badat i deras pool och lite:) men nu sitter jag i soffan och tar det lungt! Riktigt skönt:) Men imorse så har jag packat lite! Ska ju till Irland på fredag! Allså bara två dagar kvar! Jag ska vara där i 10 dagar så kommer inte blogga på dom dagarna:( Men ni dör inte! Hoppas jag!.... ;) Men när jag kommer till baka kommer jag ha en massa bilder kan jag ju lova!:) men idag skulle jag åkt till Kreativum med Alice och Maja! Men fick inte det för mamma och pappa!:@ Bara för att dom vill ha mig hemma nu när jag ska till Irland! Men kan ju förstå det! Lite iallafall! Haha;) Nedå! Men ikväll så blir det att åka till min andra faster i Jämjö!:) Åker dit kanske vid 6? Men Malin (som hon heter då) Har ödlor! Ja jag vet skit äckligt ser ut som ormar! Fast dom här ödlorna är nog ganska små! Tror jag... Men jag tror dom är gula och svarta! Vet faktiskt inte! Var länge sen jag var där!:) Men hoppas ni blev nöjda nu när det är ett så långt inlägg!;) Men kommer kanske skriva lite ikväll med! Och imorn med då!:)
Puss och kram skumbanan!♥

En bild på mig som Alice tog!:)

Inte riktigt klar!:)

ejhej! Tänkte göra en ny blogg eftersom att jag har en systemkamera nu och för att jag hatar det andra namnet jag har på den andra!;) Men designen är inte riktigt klar än! Vet inte riktigt hur man får bort det där AMANDASBLOGG! Men det ska fixas;) Men jag kommer bara lägga in på den här bloggen från och med nu:) Just nu sitter jag i soffan med Alice och Maja!:D Klockan är 00.30 och vi ska snart äta jordgubbar med mjölk! haha ja jag vet lite udda kanske men såna är vi!;) Haha♥ Men här kommer lite bilder som vi tog idag!:D
Im watching you!....
Haha en väldigt fin bild på mig som Alice tog med!:P Haha:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0