Nyår imon då! (y)

Hej! Idag har jag mest slappat! Vaknade vid elva tiden idag men gick i pyjamas till halv tre typ! Men de tycker jag man får göra när man har lov! ;) Annars har jag typ spelat wii med brorsan, varit hos gammelfarfar och gammelfarmor! Men imon är de ju Nyårsafton! Och den firar jag med Alice, familjen, Peo och Lisa :) Kommer nog inte blogga imon men om jag hinner så gör jag ju de! ;) Ni får ha en mysig freddagskväll nu!
Puss på er.

Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag

1. Borstar tänderna!
2. äter.
3. är på datorn!
4. Tar på kläder.

Dag 1- 10 lite udda saker om mig själv.

Haha, jag kommer inte på nått udda om mejj själv! Väldigt konstigt för har massor men de här blir den ända dagen som jag inte kommer komma på nått! Lovar! ;)
Puss.

Lista.



Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv

Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag

Dag 3 - 8 saker som irriterar mig

Dag 4 - 7 rädslor

Dag 5 - 6 sånger jag tycker om

Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan

Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer

Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga

Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på


Jul.

Hej! Är jätte nöjd med alla sakerna jag fick på julafton! Det bästa var helt klart min iphone 4! :DD De kommer komma bilder på en del av sakerna men dom kommer imon!
Puss.

Sorry för dålig uppdatering!

Hej! Har inte orkat blogga, så gör de nu! Sitter och tänker på vad jag ska ha på mig på julafton! Får väll gå igenom hela garderoben och se om jag hittar nått ;) Men nu måste jag gå och hjälpa Tova med lite grejjor! ;)
Puss.

All i want for christmas is you♥

Hej! Måste verkligen sktnda mejj så det här blir ett kort inlägg! Ska på träning nu! Men jah bloggar nog när jag kommer hem! Puss på er! <33

Du kan inte höra alla som skrattar åt dig om du skrattar högre.


My heart belongs to you♥

Hello! :D Sitter i mitt rum just nu och tar de lungt! Imon är de ju skola, sista veckan innan jullovet nue ju! Ska bli så j*vla skööönt! ;) Ska nog bara sova och va med kompisar antar jag! Vad ska ni göra för roliigt? Måste gå nu! Ska plocka in min tvätt i garderoben! ;)
Puss.

Månadens snygging!!♥


Tänd ett ljus och låt de brinna.

haha, fiin bild! ;)
Hej! Igår hann jag inte göra något inlägg eftersom vi var i stan igår! Men köpte julklappar till alla jag skulle förutom pappa! Hittade inget bra så får leta vidare, men de ju liksom bara 6 dagar kvar till jul nu! Så får se hur de blir;) Annars har jah nyss ätit och ska snart läsa lite har jag tänkt! Vi ska åka och fika hos några idag med! Venneh vilken tid! ;) Gör ett inlägg lite senare när jag kommer hem! :)
Puss.

Godnatt alla fina♥

Hej! Ska gå och lägga mejj nu! Kommer inte bli så mycket uppdatering imon för ska till stan och köpa julklappar då! :) Men får se om jag hinner! Godatt alla fina! <33
Puss.

ME


Vill ha!

Ett par svarta höga byxor med kedja där bak! Någon som vet vad man kan köpa? Är desperat.... ;) Men skulle bli jätte glad om ni kunde skriva en kommentar om nått ställe ni vet! 
Puss.

Fredag! :D

Hejsan! Idag äre fredag! As skönt jue! :) Kom hem vid halv tre tiden idag! Och nu sitter jag och kollar på tv med Tova:) Har inte så mycket mera att skriva, så kanske gör ett inlägg lite senare om de hänt nått ;)
Puss.

Lucia!

Hej! Idag så har de varit en Lucia dag kan man väll säga! Började med att familjen skulle kolla på Tova, så vi fick gå upp vid typ halv sex:S Men tåget var jätte fin och gulligt! :) När dom hade lussat så gick jag med Mauritz upp till klassrummet och bytte om eftersom vi skulle lussa i skolan! & jag var lucia! Var rättså kul men tappade bort mejj en gån i versen;) Annars gick de väll bra;) Men bilder kommer nog ikväll eller imon för ska på fotbollsträning idag med:) Herrå!
Puss.

Lakris♥



Bilder från Tovas kalas.


Tusen gånger starkare.

Hejj! Sitter och myser vid tv:n nue! Väntar på att idol ska börja! Hejat på både typ! Men mest Amanda Fondell:) Vem hejar ni på? ♥ Nähe nu ska jag ta fram goodiis! ;D
Puss.

Kransar! :)

Hej! Har inte kunnat blogga innan så de fick bli nu! ;) När vi hade slutat skolan idag så skulle tjejerna stanna och göra kransar som vi ska till Lucian! Oså fickade vi lite med! Men gick nog inte där ifrån förens vid fyra tiden! Och då gick pappa och jag till gammelfarfar och pratade lite med honom oså:) Men nu sitter jag och lyssnar lite på musik! Ska nog läsa lite nu har jag tänkt! ;)
Puss.

GRATTIS TILL JULIA! <333






Hej!
Idag vare skola! Det var Jultema dag! Var jätte myysigt! ;) Efter skolan gick jag hem och gjorde matte läxan osånt som är allmänt tråkigt! Men sen när jag var klar med allt så gick jag över till Julia, som fyller 12 år idah! Så ett grattis till Julia! <33 Där åt vi tårta och hade de mysigt:) Gick hem vid kvart i sju! Och då åt jag lite mat oså! ;)
Ska snart gå ner och packa min väska! Ska till simhallen imon med klassen! :S Ush orka simma;) Men ni får ha en mysig kväll!
Puss.

Du är fin som du är.

Hej! Kom hem från skolan för en stund sen! Vi övade på lucian idag! Jag ska vara lucia i skolan! Ush är verkligen jätte narvös! Men de ska nog gå bra;) Måste gå nu men gör nog ett inlägg lite senare! :)
Puss.

Julia today! :)

Finiis! ♥
Hej! Idag har man varit med Julia! Vi har gått en runda, varit på ICA, kollat på tv osv ;) Har haft jätte kul iallafall! Kom hem från Julia vid halv sju tiden trorja! Och då gick Anton och jag upp och spelade Wii:)
Nu sitter jag och kollar lite på tv med mamma och pappa♥ Ska nog läsa lite nue tror ja!
Puss.

Svar på GISSA.

Den här gången hade Maja rätt! Det var kristen Stewart! :)

Svar på GISSA.

Den här gången hade Maja rätt! Det var kristen Stewart! :)

FINAST!♥♥♥♥

♥♥

Gissa!

Gissa vem de här är! :)

Trött.

Hej! Dom två senaste dagarna har jag varit med Alice så har inte hunnit bloggat nått! Men i Lördags så skulle ju min klass sälja kakor på Bromboda marknaden!:) Gick rättså bra! När jag hade stått och sålt färdigt gick jag runt lite med Miranda och Alice! Jätte mysigt var de:) Sen vid ungefär halv tre tiden så åkte vi till Emmaboda och kollade på fotboll! Dom vann alla sina matcher som vi kollade på:) Men vi kollade bara på två matcher för sen så åkte vi till Lisa och Peo och åt där och hade de trevligt!
Och idag så har Alice och jag gått en runda med Lakris, kollat på film ( tusen gånger starkare) och så har Tovat haft kalas! Har tagit bilder, men om ni vill se dom så får ni kokmmenteraa! ;)
Men nu ska jag ta och lägga mejj skola imon jue! USH! Men de är ju inte så långt kvar till jullovet så får väll stå ut ett tag till! ;)
Puss.

IDOL.

Hejsan! Sitter och kollar på idol! Amanda Fondell är min favvo asså! Tycker hon är jätte duktig! Vem tycker ni är bäst?
Fick min ring som jag har beställt idag! Tycker den var lite väl stor! Men de är fiiin! Här kommer en bild!

Hajar som hajar! :)

Hej! Sitter och kollar på hajar som hajar med Tova! Den är ju riktigt bra ju! ;) Har nyss hjälpt mamma göra maräng bottnar till tårtan som vi ska ha på söndag till släktkalaset!:) Var rättså jobbigt att stå och vispa i typ en kvart! Men nu är bottnarna i ugnen, och dom ska vara där i en och en halv timme! Så så länge så sitter jag och kollar lite på datorn och kollar på film! ;)
Imon ska jag på Brombodamarknaden med Alice, och sälja kakor med klassen! Oså blir de väl att Alice och jag går där en stund och kollar lite! Men vid tre tiden ska vi åka och kolla på fotboll när Usein spelar:) Nähe nu ska jag ta och fortsätta kolla på filmen!
Puss.

Fredag!

Hej! Fredag idag då! Idag ska jag inte göra så mycket! Ska nog mest slappa trorja! Nu ska jag kolla lite på tv!
Puss.

fel dag!

Hej! Inlägget som är under detta är inte från idag utan igår! Skulle lagt in de men hann inte göra de! ;)

Zuumba! :D

Hejsan! Ledsen för dålig uppdatering men har inte orkat! Idag Har jag varit hemma och firat Tova som fyller 4 år idag! Ett grattis till henne! ♥ Så vi har ätit tårta oså idag! Tog lite bilder som kommer nue! :) Julia, Robin och Anette kom med! Oså var Bella där:) Annars var de bara familjen! De blir släktkalas på söndag istället! :) De går inte att ladda upp bilderna! :( Men de går säkert på mammas och pappas dator så får testa där lite senare!
Puss.

RSS 2.0