Ny! :) <3

Hejsan! har ny blogg nu! Så kolla in däär! ;) http://amandaasfotoblogg.blogg.se
Pöss!

?

Hej! Håller på att göra en ny blogg nue! Men jag venneh om jag ska ha kvar den eller inte! Men jag är inte klar med designen! Vill göra en ny bara för den här bloggen är lite konstig! Arkivet är ju längst ner oså ju! ;)
Puss.

Trött!

Hej! Skriver från mobilen nu! Ligger i soffan och latar mig! Maja kanske kommer sen och kollar klart på filmen som vi såg igår! Annars händer de nog inte så mö! Eller jo jag har Zumban ikväll med! :)
Puss.

<33333333

Visa en större bild
Visa en större bild
Visa en större bild
Visa en större bild

a champion is someone who gets up, even when she can't.

Hej! Har inte hänt något speciellt än! Men uppdaterar ändå! Sitter och funderar om jag ska ta bort den här bloggen och gör en ny blogg så att jag kan börja om på grunden! Vad tycker ni? KOMMENTERA! ;)
Puss.

I'm not Rihanna , idon't love the way you lie'.

Hej! Vaknade för en stund sen! Ska snart göra mig lite frukost och ta en dusch trorja! Sen blire nog bara att slappa! :) och sen så ska jag ladda upp en jätte fin bild på fina Maja som ni ska få se lite senare! Men kan inte lägga upp den nu bara för jag inte har den datorn! Och hittar tyvärr inte sladden... duktig tjejj! Aja skriver när de hänt nått! ;)
Puss.

Fredag! :D

Hej! Äntligen fredag nu! Den här veckan har varit så jäkla seeg! Menmen så äre ibland! ;) Sitter och kollar på katten Gustav med Tova nu! Ska snart måla naglarna med trorja! Annars har jag inget speciellt att göra! :)
Puss.

PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA!!

Hej! Hinner göra ett litet inlägg nu innan jag ska plugga lite på skelletet, matten och Engelskan! ;) När jag har pluggat klart ska jag kanske vara med Julia så uppdaterar nog ikväll om jag orkar/ hinner! ;)
Puss.

Hitta Nemo.


I said I'm over you, but every time my phone vibrates, my heart still wishes it's a text from you.

Hejsan! Sitter och kollar på någon familje film med Anton och Tova! Ska nog städa mitt rum sen om jag hinner! Annars har jag inget annat för mig! :)
Puss.

Klääder

sportklädesplagg
sportklädesplagg



Allt finns på ginatricot! :)

SNÖÖÖBOLLSKRIIG!! :D

haha Julia! :) <3
Hej! Idag efter skolan så gick jag, Simon och Emma till Julia och körde snöbollskrig! Jag och imon va på ett lag och Julia och Emma på ett! De var skit kul! Jag och Simon vann såklart! ;) Sen så gick vi in ock spelade fotboll! Och då kom också Edvard så då spelade vi lite oså! ;) Senare gick vi ner och drack varm choklad och spelade kort! Sen så gick jag hem och kollade lite på tv!
Nu sitter jag framför datorn och kollar lite på kläder!:) Gör ju typ alltid de men jag är sån! ;) Kanske lägger upp nått som jag vill ha sen! ;)
Puss.

The smile on your face lets me know that you need me. There's a truth in you eyes saying you'll never leave me.

Halloj! Var ju på tjejkväll igår, och de var jätte mysigt! Vi kollade på film, åt mat och godis, skrattade, spelade kort, ja! Vi hade de allmänt myysigt! ;) Först när vi kom till Hillevi så spelade vi kort tills alla hade kommit! Sen så gick vi till affären och köpte godis och pizza! och lite senare  gick vi till Hillevi och och åt och kollade på film oså! Tror inte vi somnade förrens vid klockan halv tre, fast Alice och Maja somnade först! Haha ;) Söta dom är! <3 Men orkar inte skriva allt vi gjorde så ni får nöja er med de här! ;) Tog rättså många bilder med mobilen med! :D
Så jävla söt! <3
Haha Julia! <3
Fiin...
Det var några av bilderna! Kommer kanske flera imorgon! Men jag  glömde skriva att om vad jag gjorde med Alice! Jag åkte med henne efter skolan på fredagen och då fikade vi lite och spelade Mario! :) Sen så bubbelbadade vi! Var jätte skönt! Vid 7 tiden så var de ju lottöppning hos Alice och dom så då åt vi massor med mat och fikade massor! Blev skit mätt! Efterrätten var vitchoklad pudding! Trodde jag dog så gott det var! ;) Så de måste jag och mamma baka någon gång! ;) Men sen så sov jag där och åkte sen vid typ halv tre eller nått till mig, och då följde Alice med!:) Sen så gick vi ju direkt till Hillevi!

Tjejkväll♥

Hej! Sitter och pratar med Alma just nu! Alice och Hillevi spelar temple run och Maja sover! ;) Vi har gjort allt möjligt men de skriver jag imorgon om vad vi har gjort! Klockan är 02.08 just nu så är dags att lägga sig nu tror jag! ;)



Puss.


you can love me or hate me, i swear it want make me or brake me.

haha var nog två år sen vi tog den bilden! Visst var vi små! ;) <3
Halloj! Vet att de har varit sämst uppdateringen men har inte haft tid! Men kommer inte bli så bra uppdateringen imon eller lördag heller! För imorgon så blire att åka till Alice och sova där! :D sen så på lördag så är de tjejkväll med dom finaste! ♥ Men jah kanske kan göra nått inlägg hos Alice och så har jag ju mobilen med ju!
Idag har jag varit i skolan, kollat på film, ätit ja normala saker! ;) Men nu måste jag verkligen lägga mig! Ska upp tidigt imorgon!
Pusshej!

Juliahofsweden.

Hej! Är med i en tävling om att bli dagens blogg!
Tjejen som har den här bloggen heter Julia och är en jätte söt tjej som verkligen är jätte stark! Känner inte henne men hon har förlorat sina familjemedlemmar, tycker verkligen det är jätte hemskt! Kolla hennes blogg så kan ni läsa mera om de!
http://juliaofsweden.blogg.se
Puss.

tjalalalala.

Hittade bara den bilden!
Hejsan! Kollade nyss på mammor och minimodeller! Var väl rättså okej! Annars så har jag duschat ätit en macka, och läst lite! ;) Ska lägga mig snart! Men sitter och funderar lite på designen! Ty6cker inte den jag har nu är så jätte fin och så är den ju helt konstig med arrkivet där nere! Så de får väl bli att jag frågar Miranda! Det blir bäst om hon gör de! :) Nähe nu måste jag verkligen lägga mig, skola imon med ju! Usha men vi slutar halv ett imon så inte jätte farligt! ;)
Puss.

Rubrik?

Du gör leendet på mina läppar. <3
Hej! Sitter och chattar med Alice just nu! Har nyss ätit lite frukt framför tv:n och myst lite! :) Imon så blir de att vara med bästa Alice och klippa sig! Ska nog klippa topparna lite oså blir de nog att klippa snelugg! Är så tröt5t på mitt hår just nu! har ju lixom ingen frisyr! ;) Men Alice har en tid efter mig med! Så de ska bli kul hur de blir på henne! ;) Tar nog lite kort imorgon oxå!:) Nähe nu ska jag snart ta mig en dusch!
Puss.

Det är inte rätt att vara lycklig i någon annans lycka.

Hej! Lovade ju att jag skulle skriva om vad jag har gjort de två senaste dagarna! På lördagen så var jag med Maja! Vi åkte till stan med hennes familj och gick på Ikea och lite andra roliga butiker! Jag köpte ett panband elr vad man säger, en halsduk, läppsyl! :) Hade de jätte mysigt iallafall! :) <3
Puss.

Mobilbloggar, igen!

Hej! Vet att jag skulle skriva igår men jag somnade framför soffan och idag har jag jag inte haft tid! Har städat och var nyss hos några och fikade! Så är påväg hem nu! Ska bara hämta Antonfrån fotbollsträningen! :) men jag skriver när jag kommer hem eller innan jag lägger mig! Lovar! ;)
Puss.

Mobilbloggar!:)

Hej! Sitter vid tv och tar de lugnt nu! Kollar på film men de är reklam nu så tänkte passa på att blogga lite;)vet inte om jag har skrivit de innan men jag kan inte ladda ner blogg.se appen så jag går in på internetistället, funkar lika bra de! ;) men jag kommer nog skriva innan jag går och lägger mig! Så då får ni veta vad jag har gjort dom två senaste dagarna! :)
Puss.

<3

<333333333333333333333333333333333

Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

1. Läsa tankar.
2. Flyga.

Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga.

1. typ.
2. hej.
3. ja.

Maja♥♥

<3333333
<p>&lt;333333</p>
<p>Älskar dig finis! &lt;3333</p>
<p>Haha fiin!!! ;)</p>
Idag var de ju skola! Var rättså okej faktiskt! Började med syslöjd eftersom jag har haft träslöjd! Nu håller jag på att göra en fruktskål av jeans! Går ju inte sådär jätte bra men de fixar nog sig! ;) Vi  bytte  platser med, så nu är jag faktiskt jätte nöjd med min plats! :) Men  vid typ halv tolv tiden så skulle kulturskolans lärare typ sjunga för oss som dom brukar göra varje år! De var ju rättså kul! Elr vad säger ni? Haha ;) Men vi slutade  vid halvett tiden och då gick jag hem med Maja! :D Vi tog dom här bilderna som ni ser! Sen så hjälpte vi typ till och skärde potatisar med pappa! ;) Ja så åt vi och lite! När vi hade ätit fick jag en as bra ide att vi skulle gå ut men de tyckte inte Maja de va! Men de gjorde vi tillslut iallafall! Älskar snöön!! Så vi gick till ICA och köpte lite godis! Skulle köpt en tidning men dom var slut! Fattar inte varför just den sorten jag skulle ha var slut! Men vi gick en runda och åt godiset pratade och hade allmänt mysigt! :)
Puss.

baby,du gör leendet på mina läppar.

Hejsan! Ska strax lägga mig nu! Har nyss duschat och lite! Måste fixa lite med skolväskan med;) Men skriver imon! Godnatt alla fina!
Puss.

Skola imon!

Hej! Då var de slut på jullovet! Kul.. NOT! Vill ha mera LOOOV!! Men får väl stå ut! Nä så illa är de inte! Haha ;) Men nu sitter jag i mitt och funderar lite på vad jag ska ha på mig imon! Har lite beslutångest! Maja, Julia och Alice försökte hjälpa mig! Men vet inte om jag ska ha de dom tyckte! ;) Nähe nu ska jag duscha!
Puss.!

Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer

Bilderna säger allt.
Två av bilderna är i en annan dator så dom kommer imon :)

Shopping med bästa tjejjorna!

Hej! Idag var de shopping med Maja, Alice och Julia! Vi åkte in till Kalmar vid elva! När vi kom fram så gick vi typ och kollade på lite olika affärer! Jag hade fyra presentkort så är därför jag jag har as mycket! ;) Fick Födelsepresent av Maja med! En väska och en neccesär! :D Vi hade de as kul och jätte mysigt så de måste helt klart göras om! ♥ Fick med mig hem tre tröjor, 2 olika smycken, 2 klänningar, och ett par tajts tror jag! :P Ni får se bilder på de om ni kommenterar! ;)
Puss.

Shopping med bästa tjejjorna!

Hej! Idag var de shopping med Maja, Alice och Julia! Vi åkte in till Kalmar vid elva! När vi kom fram så gick vi typ och kollade på lite olika affärer! Jag hade fyra presentkort så är därför jag jag har as mycket! ;) Fick Födelsepresent av Maja med! En väska och en neccesär! :D Vi hade de as kul och jätte mysigt så de måste helt klart göras om! ♥ Fick med mig hem tre tröjor, 2 olika smycken, 2 klänningar, och ett par tajts tror jag! :P Ni får se bilder på de om ni kommenterar! ;)
Puss.

Before i die.

Tycker de är roligt med såna här bilder! ;D
Tumblr_ltyrodzhid1qbrf6zo5_500_large
Tumblr_lxdmwrltc41r52kfeo1_500_large
Tumblr_lxdn5k4fd21r52kfeo1_500_large
Tumblr_ltn3l6gvp51r5nuyxo1_500_large
Tumblr_ltxu0xzq2k1r5nuyxo1_500_large
Tumblr_lwpgm1yayc1r5nuyxo1_500_large
Tumblr_lwtz7scacr1r5nuyxo1_500_large
Tumblr_lxa6qykmdf1r9z6s6o1_500_large
Tumblr_lwklhy3ksu1r29t5yo1_500_large'
S4p81x_large
6_179796094_large

Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan

1. Familjen.
2. Alla fina vänner.
3. Choklad!
4. Min hund♥

Hehe, oops...

Jag la ju ut de där rädslor grejen igår! De var visst 7 rädslor! Haha tänkte lite fel eftersom de står typ dag 4-7 rädslor så tänkte jag att de skulle vara fyra! Men jag skriver till 3 till på detta inlägget! ;) Tack Miranda för att du kommenterade! ;) <3
5. Att dö.
6. Fötter!!! ( Har typ fotförbi) ;)
7. Choklad slutar göras! Haha kom inte på nått annat! ;)

Dag 5 - 6 sånger jag tycker om

är klarvaken nu så gör en del av listan nu, istället för imon!


1. Next to you.
2. Your song.
3. true colors.
4. Pray.
5. Lät du henne komma nämre.
6. förlåt att jag aldrig sagt förlåt.

Har försökt visa dig med blicken, men det är inte mig du ser.

Hej! Nu sitter jag och kollar på tv! Hade kalas för släkten idag! Dom åkte hem för ungefär en timme sen! Fick massa pengar, smycken oså! är jätte nöjd nu! :D Men är as trött! Ska snart gå och lägga mig tror jag :)
Puss.
Btw, saknar Maja sååååååhäääär mycket nu! <333333

Dag 4 - 7 rädslor

1. Ormar!
2. Spindlar!
3. Döden.
4. Förlora nån som betyder mkt!

Jag vill säga att jag älskar dig, men de är för tidigt än.


I just have to know that you are here with me.

Hallojj! Har nyss ätit frukost nu! Brorsan fyller år idag så grattis till honom! ;) Vi ska ha kalas vi 6 tiden typ! Skriver när jag har nått att skriva om!
Puss.

Give me wings so i can fly.

Hej! Kom nyss hem från Lisa och Peo! Vi har fikat där och Anton klippte sig! Sitter och väntar på att Julia ska komma med! Har inte gjort så mycket idag förutom att jag har varit med Julia då! ;) Nu kom hon!
Herrå!

Du kan mitt namn, inte min story.

Hej! Vaknade för en stund sen! Sitter och lyssnar lite på musik! Ska snart ta och göra mig lite frukost har jag tänkt! Skriver sen när nått har hänt! :)
Puss.

Ja, jag har gjort misstag, men livet kom inte med någon instruktion.

Hallå! Sitter och kollar runt lite på datorn nu! Har nyss ätit och lite:) Ska ju lägga ut julklapparna med men dom lägger jag inte upp idag utan imon! I promise! Imon kanske jag går ut och fotar lite, får se vad de blir för väder imorgon med! Nu regnar de ju as mycket! Nähe nu ska jag fortsätta med mitt slappande!
Puss.

Födelsedagspresenterna.

Tar jätte lång tid att ladda upp alla bilder så ni får nöja er med dom hät två! :)

Städaat!

Så nu är de städat och klart i mitt rum! Ganska nöjd! ;) Har tagir kort på julklappparna med oså!

Dag 3 - 8 saker som irriterar mig.

1. Falska personer.
2. Folk som pratar med mat i munnen!
3. Dom som varken kan säga hej, tack elr hejdå.
4. Såna som skryter.
5. Andre nånting;)
6. dom som aldrig kan sluta prata! Haha;)
7. Kommer inte på nått mera!
8. Kommer fortfarande inte på nått!

Ny design!

Här är headern! Vad tycks? Kommeteraa!
Hejsan! Sitter och slappar framför tv:n nu med Tova! Mysigt! ;) Måste snart gå upp och städa mitt rum! :S Och då ska jag passa på att ta kort på julklapparna och födelsepresenterna! Fast jag har inte fått alla presenter än för vi ska ha släktkalas på torsdag ( när Anton fyller år) men jag kan ta kort på de jag fick igår iallafall! :) Har en ny design med men jag är inte klar! Ska fixa bakrunden och få headern att vara i mitten men fattar inte hur!? Men aja har inte så mycket mer att skriva nu!
Puss.

12 år idag! ;)

Hej! Idag så är de min dag! ;) Blir 12 jue! Idag på morgonen så fick jag kläder! Om ni vill att jag lägger upp dom så måste ni kommentera först! :P Och då kommer julklapparna jag fick med! ;) Men nu måste jag gå!
Puss!

1 Januari 2012.

Hej! Igår var de ju nyårafton! Var hos några som heter Lisa och Peo med familjen och Alice♥ Tog inte några bilder för glömde kameran hemma! Haha tror inte ni blev så förvånade av de va? ;) Men jag hade de jätte kul igår iallafall! Men idag så vaknade typ Alice och jah vid tolv tiden och då skulle Alice åka till stan med sin faster! Nu sitter jag och typ längtar ihjäl mejj till imorgon! För då fyller jue jag år! :D Men nu måste jag gå för Tova ska spela Anki och Pytte på datorn nu!
Puss.

RSS 2.0