Ny design:)

Hej! Har ny design nu!:) Tycks??  Kan ni inte se den så tryck f5!:) Men skriver mer sen! Har fotbollsträning snart:)
Hejjdå!

Ny duschad!;)

Hej!
Idag har jag varit med Alice!:) Vi var hemma hos mig en stund sen så cyklade vi till Lisa! ( en frisör) För Alice skulle klippa sig! Blev jätte bra!! Men hinner inte skriva så mycket nu! För svensa HHollywood fruar börjar nu typ:P Men skriver mer sen kanske! Haha;) Men imon så ska jag hjälpa pappa städa i boden:S men kommer få pengar för de och då ska mamma och jag till stan!:D Men nu börjat de!
Puss på er!♥



Har tråkigt....

Hej!
Sitter hemma just nu och möglar! Har hur tråkigt som helst! Städade nyss rummet var inte så kil de heller!:P Men sen så ska vi nog åka till Mia och Tobbe ( Mia är min faster) och fika lite:) Ja de här är ju inte ett så intressant inlägg men nu har ni nått att läsa iallafall!;)
Kramar♥



Match idag + Hilma!:D

Hej!:)
Idag var de match! Samlingen var vid halv 9.30 typ? Var riktigt jobbigt! Haha nu när de är helg så ska man ju ha sov morgon!:P Men matchen började vid typ elva eller nått tror jag! Gick jätte bra idag! Jätte bra kämpat tjejer!!:D i första halvleken var nog bäst! Vi var för trötta andra! Men matchen slutade med 6-1 tror jag! Ida gjorde målet!! Bra gjort Ida!!♥ Sen efter matchen så åkte jag hem ju och åt lite oså! Sen när jag hade ätit så jag till Hilma!:) När vi hade pratat en liten stund så rå hörde vi någon som ropade Hilma , Hilma! Haha och de var Julia! Hon undrade om vi ville följa med till hallarna och de ville vi!;) oså följde Hillevi med! Var skit kallt i vattnet! Så bi badade inte alls länge! Men sen så åkte jag hem och fixade lite för Hillevi och Hilma kom sen och kollade på film med mig!:) Julia kunde inte:( Vi kollade på Red riding hood! Har sett den en gång förut med men den är jätte bra! Men nu så sitter jag och kollar lite på tv oså! Ska snart gå och lägga mig! Men som ni vet så har jag varit dålig på att lägga ut nu men de ska bli bättre för nu när skolan har börjat så kommer jag uppdatera varje dag förhoppningsvis!;) Fårse! Men nu ska jag sluta skriva för de här blir väldigt långt inlägg!
Kramar♥



Har lagt ut bilden en gång förut med den är så fin så de gör inget om jag lägger ut den en gång till!:)

Första skoldagen i femman!;)

Hej!
Idag var de ju första dan i skolan! Dagen började med att jag gick upp ungefär vid sju kanske? Och då klädde jag ju på mig oså!;) Kom till skolan vid kvart i åtta tror jag:P Och då letade jag upp Alice och Maja:D så vi pratade lite oså! Sen så på lektionen så var de kanske inte jätte kul! Haha vi gick typ igenom alla säkerhets regler oså! As jobbit att lyssna på!!;) Men sen så var de rast och då fick alla i hela skolan glass! Blev piggelin!;) Sen när vi kom in så fick jag veta att jag inte skulle äta med Alice och Maja och dom!!! Ush blev skit suur!!! Så sen var jag typ själv:P Haha ne men så farligt kanske de inte va!;) Men efter skolan så var jag med Maja, Alice, John, Simon och Erik!:) Vi hade de jätte kul! Vi pratade, åt glass, var ute ja typ sånt!;) Men nu sitter jag och kollar på svenska Hollywood fruar!:D As bra jue!!♥ Men nu ska jag fortsätta kolla!
Kram!♥

Skola imon!! (BLÄÄÄÄ)

Hej! Skrev inte igår men ärligt talat så orkade jag inte! Men imon så är de ju skola!! USHA!! Har verkligen ingen lust alls att gå till skolan!!:S Men man måste ju?:P Men idag har jag varit med Alice!:D Och hon följde med mig när jag skulle klippa mig!:) Är ganska nöjd men tycker de känns kort!;) Men imon så får ni se hur de ser ut! Eller ja dom som går i min skola och som läser min blogg! Haha;) Men jag ska lägga ut någon bild nån dag!♥ Men nu så sitter jag i soffan med Tova och kollar på ice age 2!;) Alice åkte hem för en stund sen;)
Kramar♥

Miranda idaag!:D

Hej! Idag har man varit med Miranda!!:) Vi tog lite kort oså eller Miranda gjorde de haha;) men jag har inte lagt in bilderna än i datorn!:(<3 Men dom kommer nog på söndag för imon så ska jag kolla på när anton spelar en cup och sen har Bella 20 års kalas:)
Puss på er!<3

Med Hilma!!:D

Hej!! Igår var jag med Hilma:D Vi hade jätte kul!! Hon kom till mig vid typ ett:) och då så var vi lite på datan oså! Sen gick vi upp i mitt rum och tog kort!! Haha vi satte på oss rött läppstift då! (Haha ni kommer få se bilder på de) Men jag ser helt sjuk ut!!! Men de gör INTE Hilma!! Men nu så kollar jag lite på tv oså! Har typ inget att göra! Kollade klart på GG igår!:( Så måste låna tredje säsongen av Maja nu!:P Aja här kommer bilderna!:)
Ush!! Är du nöjd nu Hilma?? Haha;)
Kommerfler bilder imorgon! För de tar jätte lång tid för bilderna att komma fram!:S
Godnatt!

Slappar dag typ!!;)

Hej! Idag har jag inte gjort så mö!! Har varit hemma med mamma för pappade jobbade! Så mamma och jag åkte till Emmaboda och köpte lite skolgrejer oså typ!;) Mer har jag inte gjort!:P Men nu sitter jag och kollar lite på tv oså! Har inte bloggat men har inte haft tid!! Men kommer bli bättre när skolan börjar! Men usha vill inte till skolan!!! Aja, ska snart gå ocg kolla på Gossip girl:D Faan vad bra de är!! Haha;)♥
Kramar♥

Meed Alice!!♥

Hej! Har varit med Alice dom två senaste dagarna!:D Sovde hos Alice:) Hade jätte kul! Vi kollade klart på Eva och Adam avsnitten haha;) Oså har vi ätit än massa godis! Haha;) Ne men jag kan faktiskt inte räkna upp allt vi gjort har typ redan glömt;) Ne de har jag inte gjort men orkar inte räkna upp allt;) Men Jag åkte hem från Alice idag vid typ 2 tiden? För då kom mamma och hämtade mig:) Så så följde Alice med! Och då var vi lite på datan oså typ!:P Men nu så är jag i mitt rum och har tråkigt! Haha men ska snart gå och lägga mig nu!!
Godnatt! Sov sött!!♥

Maja & Alice♥

Hej tänkte lägga ut bilderna nu från när jag var i stugan med Alice och Maja:D Får se om de går den här gången;)
Ja i pyjamas fiin va?? Hahaha
Hahaha;)
http://publishme.se/2341119/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
Hihi!<33
Vet inte varför en del bilder blir skit små och en del skit stora!! Men de fåår duga!!;)

Kalas!:)

Hej igen! Tillbaka efter borstningen nu!;) Men idag när jag vaknade så åt jag lite frukost oså! Sen så kom Julia och hennes föreldrar och fikade lite!:) Och då var klockan kanske ett eller två? Fast satt fortfarande i pyjamas då:P Sen när dom gick hem så hoppade jag in i duschen för vi skulle på kalas vid fyra!:) För min fasters man Tobbe fyllde år och hans bror Anton:)!
Så grattis till honom!!:D Ja när vi kom dit så var jag med Clara!♥ Vi hade de jätte kul! :) Clara och jag skulle typ lägga på grädde på tårtan och typ glasyr! Så när vi skulle lägga på glasyren så skrev vi först grattis Tobbe 30 år och Anton 28 i ett hörn:) Oså skrev vi Clara och Amana för clara kan inte stava mitt namn hahahaha;) Men tog kort på de med kameran så lägger ut de imon! Men Clara kanske med lägger ut nått! så kolla hennes blogg med!! http://clarahammarliing.blogg.se
Kramar♥

Veronica Maggio igåår!!!♥

Hej! Gjorde inte nått inlägg igår för var skit trött efter Maggio! Jag vet inte riktigt när vi var framme i kalmar! Men iallafall! När vi hade kommit dit så gick vi till alla karuseller "STAVNING" Där övertalade typ Maja och Julia mig att åka en som man typ snurrade i hela tiden! Haha;) Men jag spydde inte vilket var vääldigt bra!:P Sen så köpte jag sockervadd!! Gött!<33 Sen så var de ju då dags för Veronica maggio♥ men vi var typ längst bak föörst men kom fram rättså fort! Fast fan vad dom knuffades och höll på!! Men är iallafall jätte nöjd!!♥ ÄLSKAR HENNES MUSIK!!!
Har inga bilder:( Bara filmer men har ingen aning om hur man lägger ut dom!! men ska gåå och borsta nu! Haha;) Så jag gör ett till inlägg sen om vad jag har gjort idag!!
Hejjdå sålänge!!;)

Veronica Maggio♥

Heej!
Ikväll så ska jag till Kalmar med Maja och Julia:D Och vi ska kolla på Veronica Maggio♥ Ska bli jätte kuul!! Vi åker väl kanske vid 7 tiden? Men hon ska typ sjunga vid 10.. hehe;)
Men nu så ska jag nog äta lite!!
Kramar!♥

Med Maaja!!♥

Hej!
Har inte bloggat på ett tag nu för orkar typ inte:P Men de ska bli bättre när sommarlovet är slut!! Men nu så är jag med Maja:D Hon har sovit här inatt! Vi var nyss ute och spelade lite fotboll typ, eftersom vi har match idag!! Tagga, tagga, tagga!! ;) Men igår så var familjen i kosta och köpte nya fotbollsskor till mig:) För dom andra var typ skitsmå!! Men de blev ett par Umbro som är svarta och vita! Oså är dom glansiga typ:P Men jag skriver hur de gick på matchen sen! Men idag har jag bestämt att vi ska vinna! ;) Får se om de blir såå!!
Kramar
Haha Maja kanske vill bli polis? Vem vet:P

Nått fel!!

Hej! Hade tänkt lägga ut bilderna som jag hade tagit när jag var med Alice och Maja men de går inte! De är typ fel på blogg.se! Men iallafall! Så kom jag hem för en stund sen! Men de blir nog att kolla lite på gossipgirl sen;) Puss på er!:)

Miranda bilderna:)




Haha Miranda skulle göra en bubbla;)


Med Alice & Maja!!:D

Hej!!
På Tisdagen: Var jag med Miranda!!:D Vi hade jätte roligt! Tog en massa bilder, åt nudlar :)
Bilderna kommer jag lägga ut i kväll om jag hinner!
På Onsdagen: Åkte jag till Alice med Maja!:) För Alice familj hade hyrt en stuga i karlskrona! Där hade vi jätte kul!! Vi badade i havet, åt glass, soladeoch spelade fotboll! :D  Maja och jag sov ju där då ju:) Sen dagen där på så skulle min, Majas familj och en till familj grilla:) Och då följde Alice med oss! När vi hade ätit oså så gick vi hem till mig och kollade på film! Osen så sov ju dom hos mig;)
Fredagen (Allså idag) Så åkte Alice och Maja hem! Men nu så har jag nyss ätit oså!:)
Bilder kommer lite senare!! :)

Svar till Clara!:)

Clara (aaa) om Månadens snygging!!♥:
Vem är det ? ^^
IP: 90.237.215.234

Han heter Boo boo stewart!:P och han är  skådespelare, han spelar Seth i Twilight filmerna!:)
Kram!♥


RSS 2.0